Hoe ziet het er nu uit?

Sorry, we hebben jullie verwaarloosd. We gingen zo op in alle dagelijkse bezigheden en het maken van plannen, dat we de website vergaten bij te werken. En ja, posten op Facebook is leuk, maar dat zien mensen die hier komen natuurlijk niet. Awel, een korte update. 

Inmiddels staat de hele constructie (met dank aan de mannen van Blacon), zijn we nu heel veel houten aan het toevoegen aan het pand om straks de wanden en het dak aan te bevestigen. Het hout komt van een gedemonteerde schuur in Zeewolde. Die balken gebruiken we ook om onze kozijnenwand uit op te trekken. Dit zijn allemaal kozijnen die uit het oude pand komen en die gaan samen straks een waanzinnig beeld vormen. En achterin komt ook een groot raam. Gekregen van Theo Mostert (de aannemer waarmee we de fundering hebben gemaakt) toen hij een Verhage Fastfood aan het maken was. De sandwichpanelen komen uit de buurt van Ede en zijn ook weer een bijzondere partij B-keuze die anders vernietigd zou worden en zo blijven we ons materiaal – ook als het niet uit het oude pand komt – wel op bijzondere plekken halen. 

Dus ja, we waren stil, maar dat zaten we niet. We werken nu heel hard door om zo snel mogelijk open te gaan. We proberen dat begin volgend jaar te zijn, ook al is het pand dan nog niet helemaal zoals op de plaatjes. Maar ja, welk sociaal op cultureel project is nu in 1 keer helemaal klaar realiseerden we ons een paar maanden terug. Dat doen we nog steeds samen met onze architect (Superuse Studios), onze supertimmerman Jaap Verheul, een geweldig team van vrijwilligers. En hopelijk ook met jullie.

Zo gaan we binnenkort weer klusdagen organiseren, waarin we met een grote groep mensen flinke stappen kunnen zetten. Maar misschien ook iets minder fysiek, want we zijn ook op zoek naar koffievrienden. Wat dat inhoud lees je hier, maar kort gezegd komt het neer op een kleine bijdrage in ruil voor een jaar lang gratis koffie.