Vrienden

Beste potentiële Vrienden van de Buitenplaats Brienenoord
 
Wij hebben vrienden nodig. Nou ja, eigenlijk hebben we nog wat meer geld nodig. En kijken dan onze vrienden, kennissen, collega’s, familie en andere weldoeners lief aan. 

Het jaar 2017 is voor ons en de stad een belangrijk jaar. Wij bouwen aan Buitenplaats Brienenoord op het Eiland van Brienenoord, Rotterdam. Het oude bestaande afgekeurde zomerkampgebouw wordt gedemonteerd en een nieuw pand zal herrijzen waar we een denk-, maak-, werk- en speelplaats voor alle leeftijden van gaan maken. Een waanzinnig project.

Daarvoor zijn we nog op zoek naar extra geld. Want we willen een tof gebouw neerzetten en nou ja, je snapt het wel. We hebben een startkapitaal vanuit de gemeente meegekregen en hebben via fondsen ook al het een en ander mogen ontvangen. Maar helaas is het nog niet genoeg. Het is natuurlijk ook nooit genoeg, dat snap je.

Dus beginnen we de hechte community Vrienden van de Buitenplaats Brienenoord. Een donateursvriendengroep. 

Dat kan op twee manieren:

  • Voor 50 euro bent u onze gewone vriend. En voor deze vriend zullen we goed zorgen. Niet te gek natuurlijk, gewoon leuk, in balans. Een speciale dag, iets anders interessants. Wacht maar af. Komt goed. Dus dat moet u doen, als u ons een warm hart toedraagt.
  • Maar  in het kader van: een fantastische niet te missen aanbod (!!) het volgende: Voor de gelegenheid stelt buitenplaatsteamlid/beeldend kunstenaar Sander Zweerts de Jong 50 Ochtendwerken beschikbaar, waarvan u er 1 mag uitkiezen naar eigen keuze, die u ontvangt als u een (eenmalige) donatie doet van 250 euro aan de Buitenplaats Brienenoord.

Weet u niet wat een Ochtendwerk is, kijk dan op www.thepoetisworking.nl . Elke ochtend maakt Sander een tekening die hij om 07.00 uur op Facebook/Instagram plaatst. De Ochtendwerken kennen een groeiende groep liefhebbers, werden het afgelopen jaar geëxposeerd in Galerie Hommes en er komt in het voorjaar een boek van uit. 

Wilt u een gewone vriend (50 euro) of een speciale vriend (250 euro, incl. Ochtendwerk) worden van ons, mail dan terug op deze mail met de woorden: Ja, ik wil heel graag een gewone/speciale vriend worden van Buitenplaats Brienenoord, dan krijgt u van ons een hele aardige mail terug samen met een factuur. 

Wilt u meer info over de Buitenplaats Brienenoord, kijk dan op http://www.buitenplaatsbrienenoord.nl/info/ Daar leest u meer over wie wij zijn, hoe we duurzaam bouwen en wat we willen met Buitenplaats Brienenoord als magische denk-, werk-, leer- en speelplaats voor alle leeftijden. 

We zien uw enthousiaste “ja ik wil” graag tegemoet. Alvast veel dank!

Het team van Buitenplaats Brienenoord
(Fransje van der Meulen, Marion Hennink, Maurice Specht, Rineke Kraaij, Sander Zweerts de Jong)

NB. Wilt u  op een andere manier sponsoren, of wilt u een afspraak maken om te kijken wat nog meer mogelijk is? We zijn voor veel dingen in. Wij horen het graag. Heel veel geld geven mag gewoon ook.