routebeschrijving

Buitenplaats Brienenoord ligt op het Eiland van Brienenoord in Rotterdam, een natuurjuweel in een  wereldstad, in de luwte van het Feyenoordstadion en de Van Brienenoordbrug.

Adres:
Van Brienenoord 5
3077 AE Rotterdam

Routebeschrijving:

Het eiland is bereikbaar via de brug aan het Hoendiep. Daar kan overheen gefietst en gewandeld worden. De fiets kan bij de Buitenplaats geparkeerd worden. De auto kan op het Hoendiep (gratis) geparkeerd worden.

Vanaf hier volg je de nieuw aangelegde wegen richting Buitenplaats Brienenoord.

OV: (vanuit het centrum geredeneerd) tram 23 richting Beverwaard, halte Stadion Feyenoord.  Loop met het stadion in je rug richting het water en sla daar rechts af. Je ziet het eiland in de nabije verte al liggen. In totaal is het zo’n 20 minuten lopen.

Auto: A16, afslag Feyenoord, richting Feyenoord rijden. Eerste afslag rechts (havens 1030-1050) met de weg mee, links (parallelbaan Stadionweg). Sla na 800 meter links af bij Toolstation, het Hoendiep op. Hier kunt u parkeren. en van daar het eiland op lopen.