De Buitenplaats

Deze ruimte is licht en ruim van opzet en biedt plek voor 50 à 60 personen. Er zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk:

  • Carr√© opstelling, voor workshops of brainstormsessies
  • U-vorm, voor vergaderingen met presentatie
  • Theateropstelling, voor presentaties of voorstellingen

In de ruimte is ook een bar aanwezig, waar koffie, thee en fris kan worden klaargezet. Wanneer u gebruik wilt maken van een lunch, borrel of diner, kan onze huiskok dit verzorgen. Al vanaf 15 euro bereidt hij een prachtige vegetarische lunch.

Techniek

Bij Buitenplaats Brienenoord zijn een beamer, scherm en versterking aanwezig. Ook kunnen we zorgen voor een flip over. Deze zijn bij de huurprijs inbegrepen. Graag wel zelf een laptop meenemen. Verloopjes hebben we in huis.

Wanneer meer techniek is vereist, kunnen we dit inhuren.

 

Covid-maatregelen

Momenteel zetten we de tafels op ruime afstand van elkaar in verband met de covid-maatregelen. Het aantal personen in de ruimte is nu maximaal 15 personen. De lunch wordt ’to-go’ geserveerd in lunchzakjes, zodat deze buiten genuttigd kan worden. De lunch kan ook aan de picknicktafels geserveerd worden vanaf 28 april.

Buiten kunnen we groepen tot 50 personen ontvangen tussen 12.00-18.00 uur.