verhuur

Buitenplaats Brienenoord is op de dinsdagen, woensdagen en donderdagen te huur. We hebben twee verschillende plekken; De Buitenplaats – een grote plek voor 50/60 personen, en het Atelier, een kleinere ruimte waar 10/15 personen kunnen plaatsnemen. Buitenplaats Brienenoord is een plek in de natuur, dat betekent dat er vanzelfsprekend ook veel buitenruimte aanwezig is, waar je met de groepen gebruik van kan maken. De Buitenplaats kan tot maximaal 22.30 worden afgehuurd.

Een bescheiden techniek is aanwezig, zoals beamer en scherm, versterking, flipover en een goede wifi-verbinding.

We hebben een kok op de Buitenplaats Brienenoord, waarmee u afspraken kunt maken over lunch, borrel en diner.

Daarnaast vinden we het vanuit het team van de Buitenplaats Brienenoord leuk om mee te denken over een alternatieve invulling van uw verhuur, zoals een workshop bij een heidag of een tour over het eiland van Brienenoord.

Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen met verhuur@buitenplaatsbrienenoord.nl