Eilandfair 13 juni !

Leer het Eiland van Brienenoord, de Buitenplaats en je buren beter kennen!
Op 13 juni 2021 organiseert de Eilandraad van Buitenplaats Brienenoord en EMI vitaal op zuid een kennismakings evenement met muziek, dans, eten en drinken en nog veel meer! Kom gezellig langs op het activiteitenplein en schrijf je in voor een toffe wandeling met de boswachter op het eiland. Vergeet je ook niet in te schrijven voor het diner en neem jouw favoriete gerecht mee! Laat jouw buren zien wat jij het liefste eet of het nou Mediterraans, Aziatisch, Afrikaans of Hollands is, elk gerecht is welkom. Zo creëren wij samen een multiculturele tapas!
Programma
Van 15:00 tot 17:00
Voor het middagprogramma van 15:00 tot 17:00 (het activiteitenplein) geldt een vrije inloop, voor de wandelingen met de boswachter geldt wel een aanmelding. Dit kunt u doen door het gewenste tijdslot met het aantal personen.
De wandelingen starten om: 15:00, 15:30, 16:00 en 16:30. Voor iedere wandeling is
er een maximum van 10 bezoekers per wandeling. Wees er dus snel bij!
Na 17:00
Voor het programma na 17:00 vragen we u om een reservering te maken. Ook dit doet u door te mailen met de gewenste activiteit en het aantal personen. Voor het programma na 17:00 is er een maximum van 50 bezoekers.
Eet jij ook mee?
Kom jij gezellig mee eten, neem dan jouw favoriete gerecht mee voor 4 á 6 personen. Laat jouw buren proeven wat jij het liefste eet en leer elkaar beter kennen onder het genot van zowel jullie favoriete eten als een live optreden van niemand minder dan jullie eigen buurtgenoten.
Lukt het toch niet om wat te maken of mee te nemen maar wil je wel graag mee eten? Geen probleem! Zet het in de mail er bij en wij regelen een alternatief.
Aanmelden?
Meld je snel aan en stuur een mail naar Bianca@buitenplaatsbrienenoord.nl met daarin de activiteit die u wenst deel te nemen, het aantal personen waarmee u deelneemt en, als nodig het tijdslot.