De Volle Leegte

Wij veegden onze agenda leeg, of in ieder geval onze ruimte om De Volle Leegte aan te gaan. Gedurende 5 maanden is Buitenplaats Brienenoord open om met elkaar een parallelle wereld te leven, te bedenken, te maken en spelen. Als repetitieruimte voor een mogelijke toekomst.

Er is vooral tijd en ruimte. Verder kan alles.

Na twee jaar open en dicht te zijn geweest en tegen iedereen gezegd te hebben dat we een plek zijn die tijd en ruimte biedt om te denken, te spelen en te werken/maken nemen we nu zelf de tijd en ruimte met De Volle Leegte.

We hebben ervaren dat de leegtes tijdens bijvoorbeeld de lockdowns fijn waren. Alleen was dit een gedwongen leegte die ons overviel. Daarom nemen we nu zelf regie en organiseren we alsnog een leegte die gekozen is en daarmee meer geregisseerd kan worden. Een periode waarin we als uitgangspunt de volgende vraag stellen: Zijn wij in staat om te veranderen?

Rond deze vraag onderzoeken en verbeelden we een mogelijke toekomst.

In de Volle Leegte zijn nu Swaan, Robin, Sevgi, Sadie, Ischa, Marieke M, Marieke den D, Leander, Emely, Jeroen, Sander, Maurice S, Pleun, Evita, Fransje, Francy, Jolien, Karin, Maud, Josje, Maurice M, Rineke en Suzie

Elke vrijdag is er in het kader van de Volle Leegte een Qi Gong les met met Caterina Fung. van 10.00 tot 11.00 uur. Kosten 10 euro per les. Reserveren via: reserveren@buitenplaatsbrienenoord.nl