Opening tweeluik “Pandemic Diary” – Eva Krause

Dit bijzonder tweeluik van Eva Krause hangt vanaf 7 november 2021 tot het nieuwe jaar bij Buitenplaats Brienenoord. “Pandemic Diary” is de titel van dit werk en refereert aan de ingewikkelde coronatijd waarin we nu nog steeds middenin zitten.

Graag willen wij de tentoonstelling van “Pandemic Diary” aanstaande zondag 7 november openen. Vanaf 16.00 uur bent u welkom bij de Buitenplaats Brienenoord, op het eiland van Brienenoord. De Buitenplaats is deze zondag al vanaf 12.00 uur open, dus eerder kan dan vanzelfsprekend ook. Sander Zweerts- de Jong (mede-initiatiefnemer van de Buitenplaats) zal om 16.30 uur een column verzorgen over het tweeluik van Eva Krause. “Pandemic Diary” is gerealiseerd dankzij een bijdrage van het CBK Rotterdam en Stichting Droom & Daad.

Opening tweeluik “Pandemic Diary”, 7 november 2021, vanaf 16.00 uur op Buitenplaats Brienenoord (Van Brienenoord 5). NB. Op het Eiland van Brienenoord is geen parkeergelegenheid.