Art Rotterdam
19 t/m 22 mei 2022

In het weekend van 19 en 20 mei is Buitenplaats Brienenoord een van de locaties van de Art Rotterdam Week. Dit vormt tevens de start van een nieuwe serie Waterwerken. Opnieuw zullen er gedurende het jaar telkens andere kunstenaars werk maken op de Buitenplaats waarbij de vraag: Wat is onze relatie tot het water? In het weekend van de Rotterdam Art Week is deBuitenplaats twee dagen lang een open repetitieruimte voor de toekomst.

 

Vrijdag 20 mei: Talkshow Stand on Brienenoordeiland

Waterwerken 2, een kunstproject op de Buitenplaats, organiseert in samenwerking met Nieuwe Waterweg 150 jaar Vooruit, een aantal talkshows. Dit keer met o.a. kunstenaars Maud van den Beuken, Pilar Mata Dupont & Erika Roux, Maurice Meewisse, Bruno Ferro Xavier da Silva en Sander Zweerts de Jong.

Tijdstip: 18.30 uur maaltijd (€ 12,50), 19.30 uur talkshow (voertaal Engels)

 

Zaterdag 21 mei & Zondag 22 mei: Art Rotterdam – Repeteren voor de toekomst

In het weekend van de Rotterdam Art Week is de Buitenplaats twee dagen lang een open repetitieruimte voor de toekomst. Kunstenaars doen samen met het publiek onderzoek naar alternatieve toekomstwerelden.

Tijdstip: 12 uur – 17 uur