Faye en friends

De sixties zijn terug of zoiets, of nee deze generatie is beter dan toen. Niet dat ik er bij was toen, maar de twintigers die deze zondag onder de naam Pieces for Peace een vintage kleding boeken kunstmarkt organiseerden, zaten helemaal in de goede vibe. I love this generationn! Zo zachtaardig, maar wel activistisch zo blij en melancholisch tegelijkertijd.  Faye wist twintig betrokken mensen op te trommelen en ze verkochten vervolgens meer dan honderd kaartjes, waardoor we opeens zomaar een minifestivalletje hadden hier op het eiland. Ze hebben een flinke bak geld opgehaald voor Stichting Vluchtelingenwerk Nederland en ondertussen zo veel lol gehad. Om half tien sloot de bar, maar de lovely mensen hebben nog uren daarna zonder drank maar met een gitaar en al liedjes zingend bij het vuur gezeten.