Miniwortels

Miniwortels, dat gaat heel groot worden denk ik, terwijl ik weet dat dat niet zo is. Ze waren trouwens wel echt heel smaakvol. Maar wel echt te klein om groot te worden. De miniwortels liggen in de hand van Lío. Lío heeft dit jaar heel hard gewerkt in de tuin en daarin ook conceptueel onderzocht (vanuit haar opleiding aan de Willem de Kooning Academie) waar dit tuinieren eigenlijk voor stond. In zekere zin was zij niet alleen aan het tuinieren, maar ook voortdurend aan het performen. Onze tuin is te groot voor een eenzame tuinierder en zonder regen werd het zwaard voor de tuin en misschien ook wel voor Lío. Alhoewel Lío heel goed is in meebewegen en echt niet ging sproeien als er blijkbaar een watertekort dreigde. Ik gun onze tuin en Lío gezelschap. We gaan elke vrijdagmiddag tuinieren met aansluitend een vrijdagmiddagborrel. Dat zou gewoon zomaar een hoogtepunt kunnen worden in mijn week, maar misschien ook in jouw week. Het weekend in met de handen in de aarde en daarna drinken op het goede leven. Meer informatie volgt snel…