Anders eten
12, 19, 26 november en 3 en 10 december 2022

Er is een eiland in de stad in de natuur. Een prachtige plek waar je de stad in de verte ziet liggen. Eigenlijk ben je er zo. Toch waan je je in een andere wereld. Er is rust en stilte. En kaarsjes en een kampvuur. Deze herfst kan je vijf keer anders komen eten op Buitenplaats Brienenoord. Goed voedsel voor lichaam en geest. Alleen of met vrienden. Wees niet bang in het donker, volg de lichtjes naar de Buitenplaats. Swaan en de Schipper koken voor je geïnspireerd op het programma van die avond. Een film over voedsel, een avondwandeling, een ander gesprek, soms muziek, soms juist stilte. Telkens een verrassing. Kortom een fijne avond uit.

Aanvang: 18.00 uur
Kosten: 25 euro per persoon

Na het programma kun je nog napraten, de bar is nog even geopend. En bij mooi weer natuurlijk rond het kampvuur!

Programma:

12 november 2022 Food.Film. Festival
In samenwerking met Food.Film.Fest tonen we de documentaire 2040, een verhaal van hoop dat zich toelegt op de haalbare bestaande innovaties die de opwarming van de aarde kunnen omkeren en de gezondheid van onze planeet ten goede komen. Kijk hier de trailer!
Tickets

19 november 2022 Algen en wieren
Een associatieve avond over algen en wieren. Met verhalen, feiten, beelden en voedsel. Laat je meevoeren met het zoute water en de zilte smaken.
Tickets

26 november 2022 Wandeling met Gina Kranendonk
In het donker is alles anders. En zeker als Gina Kranendonk (horticultureel onderzoeker) je mee neemt voor een wandeling over het Eiland van Brienenoord. Je zal nooit meer op dezelfde manier naar het Eiland van Brienenoord gaan. Meer weten over Gina? Bekijk hier meer!
Tickets

3 december 2022 MIKA
MIKA is een theatraal hiphopduo. Ze voeren een continue zoektocht naar een vorm waarin die 2 uitingen samen kunnen komen en elkaar kunnen gaan complementeren. Hoe klinkt dat? Hoe ziet dat er uit? Met bestaand en nieuw werk wat ze op Buitenplaats Brienenoord hebben ontwikkeld. Bekijk hier meer over MIKA!
Tickets

10 december 2022 Happy go lucky
Happy go lucky organiseert graag het goede gesprek. Dit doen ze onder andere door de inzet van no-nonsense gesprekstechniek. Ook deze avond gaan ze graag met jullie het gesprek aan, zodat iedereen gelukkiger naar huis toegaat. Laat je verrassen en schuif aan.
Tickets