Verhuur

De Buitenplaats is licht en ruim van opzet en biedt plek voor maximaal 50 à 60 personen. Buitenplaats Brienenoord is op dinsdagen, woensdagen en donderdagen te huur en is geschikt voor verschillende soorten bijeenkomsten, zoals vergaderingen, teamdagen of borrels. Uiteraard zijn kleine groepen ook mogelijk. Buiten kunnen we groepen tot 50 personen ontvangen tussen 12.00-18.00 uur.

Er zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk:

  • Carr√© opstelling, voor workshops of brainstormsessies
  • U-vorm, voor vergaderingen met presentatie
  • Theateropstelling, voor presentaties of voorstellingen

In de ruimte is ook een bar aanwezig, waar koffie, thee en fris kan worden klaargezet. Wanneer u gebruik wilt maken van een lunch, borrel of diner, kan onze huiskok dit verzorgen.

Techniek
Bij Buitenplaats Brienenoord zijn een beamer, scherm, versterking en een goede wifi-verbinding aanwezig. Ook kunnen we zorgen voor een flip over. Deze zijn bij de huurprijs inbegrepen. Graag wel zelf een laptop meenemen. Verloopjes hebben we in huis.

Wanneer meer techniek is vereist, kunnen we dit inhuren.

Buitenplaats Brienenoord is een plek in de natuur, dat betekent dat er vanzelfsprekend ook veel buitenruimte aanwezig is, waar je met de groepen gebruik van kan maken. De Buitenplaats kan tot maximaal 22.30 worden afgehuurd.

Daarnaast vinden we het vanuit het team van de Buitenplaats Brienenoord leuk om mee te denken over een alternatieve invulling van uw verhuur, zoals een workshop bij een heidag of een tour over het eiland van Brienenoord.

Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen met verhuur@buitenplaatsbrienenoord.nl