1 juni & 5,6,7 juli: HOW TO PROPAGATE A GARDENER ?

Rhythm, Transformation, and Response-ability
 Op 1 juni en 5/6/7 juli zal de performance: How to Propagate a Gardener?  gespeeld worden op de Buitenplaats Brienenoord in Rotterdam. Lío Spinnewijn onderzocht samen met zes makers en een kas  hoe een tuin een performance wordt en wat het betekent om Tuiner te zijn.
  • Een b(l)oeiende voorstelling met 7 performers en de kas!
On the first of June and 5/6/7 July the project: How to Propagate a Gardener? will be performed at Buitenplaats brienenoord, Rotterdam. Lío Spinnewijn together with six makers and a greenhouse explored how the garden can become performative and what it means to be a Gardener.
  • A bloomin’ spectacle with 7 Gardeners and the greenhouse – it’s seed-sational!

Performers:
Lío Spinnewijn
Sander Zweerts de Jong
Sofia Bardoutsou
Alejandro García Bustos
Lola Husson
Lluïsa Paredes
Thodoris Ziarkas

TICKETS!