16 & 17 juni : De recreanten

De recreanten

Daar zitten ze dan, op ‘n vakantiepark in Hoek van Holland. Barry en Herman: een curieus koppel op leeftijd. Het lot van zowel het park als dat van Herman steekt grimmig af tegen hun kleurige houten vakantiehuisje. De plek waar het stel al jaren klust, keuvelt en kibbelt. Als de gemeente besluit hun geliefde park te verkopen aan een projectontwikkelaar, gaan ze de strijd aan met een onverschillige overheid… en met elkaar.

DE RECREANTEN is een verhaal over klein geluk, groot geld en de hechtheid van een gemeenschap. Over hoe sterk mensen zich kunnen maken als ze zich verenigen. En hoe ze zich er vooral niet onder laten lullen.
Met topacteurs John Buijsman en Michiel Nooter.

Door de succesvolle eerste serie hebben we besloten om in 2023 de voorstelling in reprise te nemen met Michiel Nooter als acteur naast John. Door het verschuiven van producties kan Helmert de reprise niet spelen. We zijn heel trots dat Michiel zich aan deze voorstelling wil verbinden.

Op 16 juni om 20.00 uur en op 17 juni om 15.00 en 20.00 uur spelen we op het unieke terrein van Buitenplaats Brienenoord in Rotterdam. Een hele bijzondere plek in Rotterdam, die dit jaar dan ook nog genomineerd is voor de Rotterdam architectuurprijs. Kom wat eerder om deze plek te verkennen en je zult verbaasd zijn over zoveel mooie natuur vlak bij een grote stad.

Je kunt bij deze voorstellingen ook een diner of lunch boeken. Het is een vegetarische maaltijd inclusief toetje. We verwachten je dan vrijdag of zaterdag rond 17.30 voor diner en zaterdagmiddag om 12.30 voor de lunch.”

TICKETS