/24/25 juni: foto-expositie 1ste jaars-studenten Fotovakschool

We zijn verheugd om u uit te nodigen voor een inspirerende foto-expositie die wordt gepresenteerd door de getalenteerde eerstejaarsstudenten van de Fotovakschool in Rotterdam. Dit weekend, op 24 en 25 juni, hebben wij het genoegen om u de prachtige foto’s van onze studenten te tonen, met als thema: “Self”.

Deze expositie is een weerspiegeling van de unieke persoonlijkheden, verhalen en creatieve visies van negen opkomende fotografen. Van intrigerende portretten tot boeiende zelfexpressie, deze foto’s belichten de diepgaande band tussen het individu en de camera. Het is een eerbetoon aan de kracht van zelfreflectie en het vermogen van fotografie om ons innerlijke wezen vast te leggen.

Of u nu een kunstliefhebber, een professional in de fotografie-industrie of gewoon nieuwsgierig bent naar het werk van aanstormend talent, iedereen is van harte welkom om deze bijzondere expositie te komen bewonderen. Het is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de veelbelovende artiesten die de fotowereld van morgen zullen vormgeven.

Vanaf 24 juni tot 25 juni zijn de prachtige werken te bewonderen.