8 december – Tara en Naomi – Luister-Eiland

Op vrijdag 8 december nodigen hosts Tara en Naomi je uit om je favoriete vinyls mee te nemen voor een luisteravond op het eiland. In het begin van de avond zullen we 3 vinyls selecteren en hun eigenaars uitnodigen om er een klein inleidend verhaal over te vertellen. Dit is hét moment om je avant-gardistische, sentimentele of zeldzame vinyl mee te nemen, het vinyl dat je meeneemt op reis of dat je inspireert en dat je graag met ons wilt delen! Het wordt een gezellige avond, vol gedeelde luisterervaringen, met wat glühwein – en een mogelijkheid om de sauna in te duiken voor de warme, zachte decemberavond.  Iedereen is welkom om een vinyl mee te nemen! 

De deuren van de sauna & pizzaoven openen om 5, het luisteren begint om 19:30.

Listening Island

On the 8 of December, hosts Tara and Naomi invite you to bring your favourite vinyls for a listening evening on the island. In the beginning of the evening, we will curate 3 vinyls and invite their owners to share a small introductory story about them. This is the time to bring your avant-garde sentimental or rare vinyl, the one that takes you on a journey or that inspires you and you would like to share with us! It will be a cosy evening, full of shared listening experiences, with some glühwein – and a possibility to hop into the sauna for a warm and soothing evening. Everyone is welcome to bring a vinyl! 

Doors of the sauna & pizza oven open at 5, listening starts at 19:30.