Koffievriend – een jaar lang gratis koffie

Een jaar lang gratis koffie op Buitenplaats Brienenoord

Zoals je weet zijn wij al enige tijd bezig met het realiseren van een waanzinnig nieuw pand: Buitenplaats Brienenoord. Een plek voor reflectie, voor nieuwe perspectieven op de toekomst, een plek waar je mooie dingen gaat zien en doen. Waar kinderen in de natuur theaterlessen krijgen, waar nieuwe dromen ontstaan, waar je aan kan schuiven voor een goede maaltijd en de dag kan eindigen bij een kampvuur. Een fijnzinnige en weelderige plek, waarbij het ons doel is dat iedereen zich thuis voelt én uitgedaagd wordt.

Het pand is nog niet af en we willen graag 1 januari 2019 open. Dat betekent hard doorwerken, maar er moet nog wat geld bij. We zijn daarom bezig met bedrijven, doen een nieuwe fondsen-ronde, kijken wat mensen lief aan, investeren zelf tijd en zweet en proberen zo de begroting rond te krijgen. Maar graag willen we ook jouw geld! Het liefst zoveel mogelijk, maar we snappen dat je een goede deal wilt. Wordt daarom onze koffievriend!

Voor 35 euro kun je gedurende heel 2019 op de Buitenplaats Brienenoord gratis koffie of thee drinken. Voor 35 euro een jaar lang koffie! We zoeken 300 koffievrienden. Dat is een heleboel koffie schenken straks, maar ook 10.000 euro, dat we nu goed kunnen gebruiken. En we vinden het fijn als je straks regelmatig op de Buitenplaats komt. Dus win-win!

Wil je koffievriend worden, maak dan 35 euro over op bankrekeningnummer NL57TRIO 0390 3331 23 tnv stichting Grondvesten o.v.v koffievriend 2019. Of maak gebruik van Tikkie.

Mail ons ook even (op sanderzweertsdejong@gmail.com) dan zetten we u op onze koffievriendenlijst!

Goed om te weten: sinds kort hebben we ANBI-status. Daarmee wordt het voor particulieren en bedrijven fiscaal aantrekkelijker om Buitenplaat Brienenoord te ondersteunen. Dus mocht je meer dan een koffievriend willen zijn mag dat natuurlijk ook altijd.

Alvast veel dank, en je bent altijd welkom om langs te komen op de bouwplaats om de voortgang te bekijken.

Met hartelijke groet, het team van Buitenplaats Brienenoord
Rineke Kraaij
Maurice Specht
Sander Zweerts de Jong