Presentatie Víctor Santamarina

Op zondag 14 november tussen 14.00 en 17.00 uur vindt de vijfde presentatie van Waterwerken plaats. Ter afsluiting van zijn werkperiode presenteert Víctor Santamarina “Foundation”, een site-specific sculptuur in het grensgebied tussen hoog en laag water.

De drijfveer achter Víctors onderzoek is de beleving van het Eiland van Brienenoord als een plek in constante verandering. Van wilde kruiden tot rupsen, vele krachten komen samen en herdefiniëren het landschap voortdurend. Deze ervaring van transformatie is het meest zichtbaar in het getij. Dit fenomeen herschept niet alleen dagelijks de contouren van het eiland maar verbergt en onthult stukken land op het eiland.

Onze kok van dienst Swaan Mostert zal voor de gelegenheid een speciaal hapje verzorgen. De prijs
hiervan is € 5,-

De presentatie zal plaatsvinden op drie momenten gedurende de dag; 14 uur, 15 uur of 16 uur. Graag vragen wij u te reserveren en aan te geven op welke tijdstip u wilt komen, met hoeveel personen en of u gebruik wilt maken van het speciale hapje. Reserveren kan via de email: reserveren@buitenplaatsbrienenoord.nl